Mijn verhalen

Al sinds mijn zevende schrijf ik verhalen. Dat begon met een klein A4tje en een loshangend verhaal. Vanaf groep 8, sinds mijn elfde, ben ik begonnen met hoofdstukken schrijven. Daarna ben ik twee jaar gestopt met schrijven. In de tweede van de middelbare school heb ik het schrijven weer opgepakt en zo ontstond in februari 2013 mijn eerste boek! Al snel volgde ook het tweede boek en sindsdien ben ik bezig met een groot verhaal dat iedere keer weer net iets beter kan. Dit verhaal wil ik opsturen naar een grote uitgeverij!

Mijn Poëzie

Soms houd ik me ook bezig met het maken van korte verhalen of poëzie. Hier vind ik nog niet zo makkelijk mijn weg in. Toch vind ik de Nederlandse taal erg mooi en leuk om mee te spelen. Woorden zo vormen dat je niet meer goed weet waar het over gaat, daar houd ik wel van! Wil je iets van mijn poëzie lezen? Stuur me even ene berichtje via de contact pagina!

 

Inmiddels ben ik ook druk bezig met mijn eerste bundel: 'Niet alleen gedichten- bundel'. Of ik deze ooit ga uitgeven is nog de vraag maar het verzamelen van mijn gedichten vind ik tot nu toe nog een erg leuke nieuwe hobby!


De Link

De Link is een nog niet uitgegeven verhaal waar ik al vijf jaar mee bezig ben. Sinds september 2017 is het verhaal klaar, al kan ik blijven verbeteren en aanpassen.

 

Het verhaal ligt momenteel bij een paar uitgeverijen. Zelf heb ik het verhaal ook naar een drukker gestuurd, om één druk van het verhaal helemaal van en voor mezelf te hebben. Hieronder zie je de zelfontworpen cover.


Dromenvangers

Merell is een alledaags vijftienjarig meisje. Na tien jaar op een kostschool gezeten te hebben, mag ze naar een gewone school. Ze leert de Indiaanse vluchteling Elan kennen. Merells leven verandert, ze wordt verliefd op Elan. Ze heeft geen toekomst met hem, omdat hij alleen door een studievisum in Nederland kan blijven. Maar is Elan wel wie hij zegt dat hij is? En Merells moeder, weet zij meer dan ze zegt?

 

Dromenvangers is te bestellen via Boekscout-Yo


Het Heksenland

Als Floortje 's morgens opstaat en naar beneden gaat, miauwt haar hond, ziet haar zusje eruit als een panter en praat haar vader achterstevoren! Op school merkt ze dat er nog veel meer niet klopt; meesters laten heel veel windjes, juffen schreeuwen rond 12 uur en ieder kind ziet eruit als een dier. Later hoort Floortje dat zij degene is die het Wiedewoud, het grootste woud van de wereld, moet redden door de trollen te helpen. Floortje beleeft een enorm avontuur in het Hekseland met haar oude vrienden en vrienden die ze tijdens het avontuur maakt.

 

Het Heksenland is te bestellen via Boekscout-yo